BBQ nyhtökaura

Tarvittavat ainesosat noin kahden hengen annokseen:

  • Nyhtökaura tomaatti 240g
  • Pussillinen Hallan BBQ-maustetta
  • Oliiviöljyä
  • Pikkuveljen helppoa BBQ-kastiketta
  • 10 pientä perunaa
  • Vihersalaattia (erilaisia)
  • Vinaigrette (3 osaa oliiviöljyä, 0,5 osaa omenasiideriviinietikkaa, 0,5 osaa balsamiviinietikkaa ja mustapippuria, sekä suolaa oman maun mukaan)
  • Ruohosipulisilppua koristeluun

Valmistaminen:

  1. Avaa lempijuomasi ja pyri rentoutumaan.
  2. Sekoita nyhtökauraan oliiviöljyä ja mausteseosta noin ruokalusikallinen kumpaakin.
  3. Sytytä grilli mietoon, noin sadan asteen lämpöön.
  4. Kun lämpötila on tasaantunut, siirrä nyhtökaura grillin kestävässä astiassa grilliin, niin ettei se ole suoraan tulen päällä.
  5. Keitä perunat melkein kypsiksi. Ota ne pois vedestä ja kierittele ne oliiviöljyssä, rouhi niiden päälle suolaa ja mustapippuria.
  6. Kun nyhtökaura on ollut grillissä noin tunnin, sekoita sitä ja lisää päälle pikkuveljen BBQ-kastiketta. Siirrä samalla perunat grilliin nyhtökauran lähelle.
  7. Valmistele salaatti ja vinaigrette. Silppua ruohosipuli.
  8. Tunnin kuluttua olet valmis yhdistämään annoksen kuvan mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *