Kanapekonivartaat

Ainesosat noin neljälle hengelle (4 varrasta):

  • 1kg kananpojan maustamatonta fileepihviä
  • paketillinen pekonia
  • Oliiviöljyä
  • Hallan BBQ-mausteseosta

Valmistaminen:

  1. Avaa lempijuomasi ja pyri rentoutumaan.
  2. Liota varrastikut jos käytät puisia.
  3. Kuutioi kana suunnilleen samankokoisiksi paloiksi (2-3cm kanttiinsa)
  4. Siirrä kananpalat kulhoon, levitä niiden päälle hieman oliiviöljyä ja Hallan BBQ-mausteseosta makusi mukaan.
  5. Leikkaa pekonit niin, että saat pienempiä suikaleita. Hieman pienempiä kuin kananpalat.
  6. Laita kanat ja pekonit vuorotellen vartaisiin.
  7. Paista hetki grillissä suoraan hiilien yläpuolella jotta pinta saa väriä ja siirrä sen jälkeen kypsymään epäsuoran tulen päälle (175 astetta ja noin 20 minuuttia tai kunnes kypsä). Kypsyyden voi tarkistaa avaamalla isoimman kananpalan veitsellä ja katsomalla ettei liha ole enää punertavaa.
  8. Tarjoa vihersalaatin tai grillikasvisten kanssa. Myös Hallan BBQ-mausteseoksesta tehty kermaviilidippi sopii kaveriksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *