Porsaan helpot ribsit

 

Varaa noin 500g ribsejä aikuista syöjää kohti.

  1. Avaa lempijuomasi ja pyri rentoutumaan.
  2. Ota ribsit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.
  3. Hiero ribsien pintaan oliiviöljyä, sekä Hallan BBQ:n mausteseosta.
  4. Esilämmitä uuni 100 asteeseen.
  5. Siirrä ribsit uunipellille ja laita niiden päälle alumiinifolio.
  6. Laita uunipelti uuniin (se sama minkä päällä ribsit edelleen ovat) ja odota noin 3,5 tuntia.
  7. Ota uunipelti pois uunista.
  8. Nyt voit halutessasi jäähdyttää ribsit ja lämmittää ne uudestaan kun haluat. Ne säilyvät jääkaapissa ainakin kaksi päivää.
  9. Sytytä grilliin tuli ja odota että lämpötila on tasainen.
  10. Nosta ribsit suoraan tulen yläpuolelle ja valele pikkuveljen helpolla BBQ-soosilla, kunnes ribsit saavat väriä pintaan.
  11. Tarjoa ribsit ylijääneen BBQ-soosin, salaatin ja uusien perunoiden kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *