Siivutettu porsaan kassler

Tarvittavat ainesosat noin kuuden hengen annokseen:

  • porsaan kassler 2kg
  • Pussillinen Hallan BBQ-maustetta
  • Oliiviöljyä

Valmistaminen:

  1. Avaa lempijuomasi ja pyri rentoutumaan.
  2. Ota kassler huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista.
  3. Hiero lihan pintaan öljyä ja valitsemaasi maustetta.
  4. Sytytä grilli mietoon, noin sadan asteen lämpöön.
  5. Kun lämpötila on tasaantunut, siirrä liha grilliin niin ettei se ole suoraan tulen päällä.
  6. Kun lihan lämpötila on 75 astetta, nosta se lepäämään alumiinifolion alle.
  7. Siivuta ja tarjoa salaatin ja/tai leivän kanssa.

Vinkki:

Jos lihaa jää yli, kannattaa se paistaa seuraavana päivänä pannulla ja laittaa vaikka kauraleivän väliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *